Advies →

Image

Verkoop →

Image

Advies & begeleiding

Vanuit SjaakvanderWel B.V. staat Sjaak van der Wel beschikbaar om u te assisteren, kleine of grote problemen op te lossen en werkzaamheden uit te voeren

 

Een snellere en betere deal door publicaties op TruckScout24.nl en Trucks.nl

De aan- en verkoop van truckmixers vereist niet alleen vakmanschap, maar is ook een kwestie van het inzetten van de juiste tools om kopers en verkopers te bereiken.

Hoe eerder gekocht of eerder verkocht, hoe efficiënter uw bedrijfsvoering. Sjaak van der Wel weet hoe het proces van aan – en verkoop succesvol aan te pakken. Sjaak zet zijn kennis graag in bij taxatie en met het geven van adviezen bij het maken van de juiste keuzes. Keuzes die aansluiten bij uw dienstverlening, maar eveneens aansluiten bij de omvang, het aantal kuubs en de logistieke aantallen die u wenst te vervoeren.

Naast publicaties op tal van websites, o.a. de eigen website: sjaakvanderwel.nl biedt hij - als een van de weinigen in Nederland - de mogelijkheid om vraag en aanbod ook te publiceren op de nationaal en internationaal aansprekende en succesvolle websites: TruckScout24.nl en Trucks.nl. Websites die dagelijks zeer hoge bezoekersaantallen halen binnen alle niveaus van de truckbranche en waarmee u uw kansen op een snelle aan- en verkoop sterk optimaliseert.

Bespaar op reparaties en onderhoudsplanning van uw truckmixers

Het realiseren van een kostenbesparende logistiek rond reparaties en onderhoud van uw truckmixers vraagt om een gedegen kennis. Maar het kan ook gebrek aan tijd of te kort aan kantoorpersoneel zijn die de vraag naar ondersteuning in kennis of advies actueel maken. Sjaak van der Wel helpt u te komen tot een kostenbesparende logistiek rond reparatie en onderhoud? Veertig jaar actief binnen de branche van truckmixers, beschikt Sjaak van der Wel over een zeer ruime ervaring zowel in bij technisch advies rond reparaties, als ook bij het invulling geven aan een kostenbesparende onderhoudsplanning,

 
 

Een efficiënte planning? Of algemeen uw visie op ondernemen toetsen?

Ondervindt u problemen bij het efficiënt inrichten en uitvoeren van uw transportplanning? Of komt u vanwege de omvang van uw transsporten of wegens te kort aan planners, handjes en tijd te kort? Sjaak van der Wel helpt u graag bij het efficiënt en kostenbesparend inrichten van uw transportplanning.

Toets minimaal één keer per jaar uw visie op ondernemen!

Koerst u met uw ondernemersvisie nog wel in de juiste richting? Hoe belangrijk is het met regelmaat uw visie op ondernemen eens te toetsen met een ervaringsdeskundige? Sjaak van der Wel spiegelt uw visie op ondernemen graag met zijn kennis en brede ervaring binnen de branche van truckmixers.

Bel gerust voor een afspraak! Ook wanneer u algemeen eens van gedachten wenst te wisselen over de aanpak van u organisatie. Sjaak van der Wel maakt graag een afspraak, zowel voor het efficiënter invullen van uw planning als voor het toetsen van uw visie op ondernemen.

Laat de schadeafwikkeling over aan een professional!

Schades zijn altijd vervelend. Maar worden dat helemaal wanneer u zoveel tijd in de afwikkeling moet steken, terwijl de dagelijkse uitvoering al uw tijd vragen. Of wellicht laat u de afwikkeling liever over aan professionals en hebt u liever zo min mogelijk bemoeienissen bij de afwikkeling, wetende dat een juiste en snelle afwikkeling alleen maar kostenbesparend werkt.

Sjaak van der Wel was als directeur/ eigenaar jarenlang betrokken bij de afwikkeling van tal van schadegevallen. Kennis die hij graag inbrengt in het ondersteunen van schadegevallen. U kunt al uw aandacht richten op uw corebusiness, in de wetenschap dat uw schadegeval(len) professioneel en zakelijk worden afgehandeld.

 
BEDRIJF

Image
© 2021 SjaakvanderWel B.V.